Zwitserland
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Macroregio's
Kantons
Toeristische regio's

Horecagelegenheden 4 Vallées – Verbier/​La Tzoumaz/​Nendaz/​Veysonnaz/​Thyon - berghutten/skihutten 4 Vallées – Verbier/​La Tzoumaz/​Nendaz/​Veysonnaz/​Thyon

Testresultaat

4 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Horecagelegenheden/pauzeren in het skigebied

Hutten en restaurants staan door het hele skigebied Les Quatre Vallées verspreid. Bij de dalstations vindt u eveneens horecagelegenheden. In de restaurants en hutten worden overwegend specialiteiten uit Wallis, kaas en fondue geserveerd. Maar er is ook typische skiërskost. Aan de Ethérolla en Greppon Blanc zouden wat meer horecagelegenheden kunnen zijn.

30 bergrestaurants & skihutten


Horecagelegenhedentip

Les Chottes

Bij de ankerlift Les Chottes op 2.210 m

De gerenoveerde voormalige hut ligt midden op de piste met een buitengewoon mooi uitzicht. Er worden typische specialiteiten uit Wallis geserveerd: käseschnitte, fondue, jägerrösti en bergmacaroni.

Naar de website


Les Gentianes

Tussen Verbier en Nendas op een hoogte van 2.950 m

De grootste bergiglo van de Alpen is de perfecte combinatie tussen skiën en culinair genot. Het restaurant serveert een dagschotel, diverse soepen, pasta, kipnuggets of witte worst. In het loungegedeelte kunt u entrecote "Cafe de Paris" bestellen (vooraf reserveren).


Chalet Carlsberg

Het restaurant ligt op de Attelas-piste.

Het gourmetterras op de Attelas-piste in Verbier heeft een spectaculair uitzicht. De specialiteit zijn gastronomische delicatessen zoals vlees van de steengrill of een smakelijke rundertartaar.


Igloo du Mont-Fort

De hoogste iglobar van Europa (3.330 m boven zeeniveau) op de Mont-Fort

Met een fantastisch uitzicht op de Alpen kunt u hier genieten van karakteristieke kaasfondue. De Igloo is erg klein en gezellig. Op koude dagen is het moeilijk om een plaatsje te bemachtigen.

Naar de website


Berghuttentip

Les Caboulis

Bij het afdaling naar Veysonnaz

Authentiek kader in een voormalige berghut. De specialiteiten zijn: kaasfondue - naturel, met tomaten, met paddenstoelen, met kruiden, van geitenkaas. vleesfondue - bourguignonne, chinoise, bacchus. Typische gerechten uit Wallis, raclette en een grote keuze aan lokale wijnen.

Naar de website






Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria
Tips voor de skivakantie